Sunday, February 23, 2014

Esimene grill ja tsill enne seda

Reede õhtul käisime Pööningul peol koos Tuule ja Krissuga. Seal oli muidugi terve hunnik inimesi ja parasjagu oli käimas karaokeõhtu. Sai päris kõvasti lauldud ja tantsitud. T'äiega lahe õhtu oli. Koju jõudsin hommikul kuskil seitsme ajal. Sellest on paar lahedat videot ka. Näiteks Taavi ja Märten laulsin YMCAd, kõlab halvasti, aga oli päris hea. Video on allpool.



grupipic

Videosid näeb lingi alt.

Link teistele piltidele

Järgmisel hommikul tuli Kertu siia ja vedas mind suhteliselt kiiresti välja. Läksime askeldasime veidi Kertu aias, lapsed said õues muda sees püherdada ja meie tegime lõket ning grilli. Lihh, salat ja kõik muu oli täiega hea ja muidu haisen ma täiega lõkke järgi.
No Hanna oli enamusajast selles asendis mudas
Puhas laps
Siiamaani tunnen lõkke haisu
HAhahahhaöhöhöhöhööh

SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK


Täiega mõnus nädalavahetus, tänks!


Wednesday, February 19, 2014

Klassikaline mina

Otseloomulikult hakkan suure hooga jälle blogi pidama ja siis jätan kõik kus ja kurat. Nüüd tuli jälle tuhin peale kirjutada. Seda siis sellepärast, et käisin jälle Evaga eile väljas ja siis alati jõuame ikka arusaamale, kui äge see on, et me nii palju lolluseid teeme ja täiega pange paneme. Ja jõudsime veel järeldusele, et me olime gümnaasiumis ikka täielikud heidikud. Ülinaljakas, sest ma sel ajal ise mõtlesin ,et ma olen ikka ilge tegija ja ma lihtsalt ise ei viitsi kellegagi suhelda(mis on ka tõsi), kuid reaalsuses ega teised vist väga ka ei tundnud huvi meie vastu. Mis on täiesti fain, sest ma olen sellise asjade kulgemisega väga rahul olnud siiani.
See selleks. Eile oli üle pika aja üliilus ilm, päike paistis ja muu selline. Proovisin siis kodus juba nahktagi selga ja unistasin kevadest, kuid reaalsuses oli väljas rõvedalt külm tuul. Tahtsime minna algul linnahalli katusele, kuid tuule tõttu langes valik Red Emperori kasuks. Kahjuks või õnneks olen ma ikka täiesti lootusetu parm ja ei oska minna lihtsalt sõbrannaga linna peale hängima, vaid ikka kaanisime siidreid ja õllesid nagu vanad mehed. No muidu see oleks ju okei, aga teisipäeval kell 4 päeval... Peale seda sain veel Kertuga kokku ja käitusime veel täiskasvanulikumalt- läksime Veskimetsa suure puu sisse istuma ja õlut edasi kaanima. Nagu kammoon- ülilahe:D

Nii need mu päevad mööduvad. Enamasti tööl ja vabal päeval panevad mu sõbrad mind jooma. Kohutav on üldse olnud see veebruarikuu, pidu peo otsa. Jossi sünnipäev ja Risto sünnipäev ja Krissu sünnipäev ja Hawaiikate kokkusaamine ja palgapäevapeod. Samas on palju lahedaid mälestusi ja pilte.

Risto sünnipäev möödus nagu Risto sünnipäev ikka- väga labaselt. Sellest on tegelikult isegi paar pilti tehtud. Ma olin suhteliselt juhe sinna jõudes, sest tulin otse Jossi sünnipäevalt ja kui mina saabusin, siis olid kõik juba päris purjus..

Palgapäevapidu oli siis mu päris esimene uute töökaaslastega. Mul on ikka mingid rasked suhtlemisprobleemid, niisiis algul ei saanud nagu vedama, aga pärast pidama. Lõpetasin kell 4 öösel kuskil vanalinnas Shimos ja mäletan nii palju, et kõik tantsisid laudade peal ja olemas oli ka päris ehtne kaklus katkiste riiete ja rullis mokaga(mina ei puutunud asjasse). Järgmisel päeval pidin tööl ära surema. Vähemalt päev pärast pohmellipäeva oli nii hea tööl olla, et polegi nagu kunagi end paremini tundnud.

Jaaa Hawaiikate sõbrapäevapidu oli Laura ja Mariliisi hubases korteris, kus Laura tegi sellist asja nagu Arbuusikook. See on siis täpsemalt tükk arbuusi, millele on vahukoor ümber pandud:D. Nägi välja nagu mõnus kaloripomm, aga tegelt oli kõigest arbuus(Väga hea arbuus). Laura oli veel meisterdanud ka ananasside sisse kokteilid ja tegime kõik koos sushit ka, mis oli eriti äge.

Lõpuks veel nii palju, et hakkasin trennis käima. See ei edene väga hästi ja mul endasse usku ka pole, aga äkki mingi hetk võtan end reaalselt kokku ja hakkan kogu aeg kohal käima! Ma lubasin üleeile omale, et homme lähen, eile lubasin, et homme lähen ja täna luban ka, et homme enne tööd lähen! Eks näis, mis sellest välja tuleb.

Nüüd! PILDID!
Ma ei tea täpselt selle shoti nime, aga see maitses jumalikult!

Jihahahahahhahahahahah Risto sünnopäevalt
Minu oma on see peenike ilma riisita sushi.:D

ALOHA stiilis

sushid ja need arbuusikoogid ja ananassikokteilid!
Jiahhahah vol kaks sünnipäevalaps

grupikas



Link piltidele on SIIN ♥