Sunday, July 21, 2013

Ainult kolm nädalat möödas viimasest postitusest ju. Milles probleem?!?!?!?

Anyways, mul on superkiire olnud... Ja internetiga on nii nagu ta on siin, et kõrvalmajja tulek võtab ilmselgelt tüki küljest... Aga ma ei teagi kust alustada. Äkki siis 4. juulist? Siin oli siis Independence day. Käisime kohalikega rannas tsillimas ja söömas. Terve rand oli neid täis otsast ääreni. Kõik grillisid ja jõid põhimõtteliselt. Öösel tuli päris kenake ilutulestik ka! Sel samal õhtul kohtusime uute inimestega ka ja eriti tahaks panna siia üles kaks pilti ühest konkreetsest vennast tervitusega on sõpradele Eestis!

















Selline tore noormees läheks seal Eestis kindlasti hästi peale. Siin nagu keegi ei vaadanud imelikult peale minu ja Tuule:D. Ja sõbrad olid tal ka kõik sellised casual vennad, kuigi see tüüp ikka üritas seal kõiki neid kallistada ja musitada. See selleks.
Edasi käisime matkal. Mingil päeval. Ma ei teagi mis päeval, sest mul on kõik nii segamini. Käisime siin samas Waikiki lähedal mägedes. Päris päikseline värk oli, aga muidu mõnus. Vaade oli ka superhea! Vahepeal oli mudane ka ja sai köite abil üles ronida igalt poolt. Ja kõige tähtsam- seal olid ühed punased marjad, mille nime me siiani ei tea. Maaaaailma parimad asjad. Need maistesid nagu maasikas-kirss-tikker ja kõik muud ka. Korjasime suure kotiga kaasa ja sõime end neist päris täis.
                                                                      Vot selline vaade
Selle kõige vahepeal on koguaeg töö ka olnud. Tööl on üldiselt väga lahe. Meil on kolm omanikku- kõik japsid. Kaks on ägedat japsi, aga üks on crazy asshole. Käi bja targutab, ise midagi ei oska ja inglise keelt ka ei räägi. Aga on hea, et ta seal on, sest muidu olekski kõik liiga lilleline. Manager on selle eest superüber lahe! Ja tööl olen Gunilla ja ühe lätaka Ievaga. Taga on veel kaks kokka ka, keda ma täiega armastan! Nad on lihtsalt maailma kõige ägedamad inimesed. Söödavad meid iga päev täis, kogu aeg veeren koju. Tööpäevad on kohati päris pikad. Üks päev olin 7st 22ni. Nüüd uuel nädalal olen kaks korda 6.30- 22.00. Päris lõbus. Vahepeal on mingi tunnike vaba aega.
Aga esimese palgatseki sain ka! Oodatust veits väiksem(kurat) aga no nädala aja eest umbes sama palju, kui Eestis kuu eest. Veitsa rohkem:D. Sellega muidugi lugu selline, et ma tahtsin palgatsekki laupäeval vahetama minna, et hurraaa vaba päev ja raha, aga eiiii. Jätsin passi koju ja ei saanudki vahetada ja nüüd pean ootama homset hommikut! :(:(:(:(:. Aga see on okei.

Siin vahepeal suhteliselt pidune ka see asi olnud. Vein on väga odav! ja väga hea. Suur vein maksab 8 doltsi. Ja selle all mõtlen ma siis pooleteist liitrist pudelit. Siis kodus on olukord suht pingeline, sest Raulpaul ei suuda hommikul vaikselt koju tulla ja kõik ärkavad üles ja kisavad ja draamadraama. Ma olen suhteliselt ära harjunud selle 3 tunni unega. Täna öösel magasin lõpuks 9 tundi jutti ja kohe võõras tunne on. 5 päeva oli olnud selline 3-4 tundi öösel ja siis päeval jälle kas tööl või trippimas.

Aaaa nii. Vahepeal käisime Tuule, Gunilla, Mariliisiga rannas ka. See oli siis Diamond Head Beach park. Väga äge koht, kaljune ja mõnus. Sai seal turnida ja kiikuda ja kala üritasime ka püüda. Tuuline oli, niisiis ei tulnud sellest miskit väga välja kahjuks.

Eile käisin Timoga Coco headis. Võinoooh. ma päris tippu ei jõudnud, sest eelmisest õhtust oli päris halb olla ja pildi viskas kuskil päris kõrgel taskusse. Veits olen pettunud endas, aga no mu füüsiline vorm on siin ikka päris korralikult kannatada saanud selle söömise ja joomisega, nii et polegi midagi imestada.:D. Aga peale seda läksime snorgeldama Hanuma Baysse, mis oli üks lahedamaid asju ever! Nagu HD filmi vaataks ja kõik kalad kõhu all ja suur kilpkonn nii kõrval, et tahaks High Five anda! Sellest mul ka eriti pilte pole, sest ma ei võtnud veekindlat kaamerat ja oma kaamera juhe on hetkel kadunud. Ühesõnaga, mul üldse pole praegult pilte väga palju. Ma võtsin oma arvuti ka vist üle kahe nädala kapi alt välja. Sellllllline tolmukiht oli peal. Aga ma tegelen sellega tulevikus! Mitte, et mu sõna enam midagi maksaks eriti, aga iga vaba hetk on siin hinnas ja arvutis eriti passida ei viitsi!

AGA mind saab kätte nüüd hommikuti töö juures, kui vaiksem on(ehk teie õhtu), siis tulge kõik skaipi ja saan tsättida mõnda aega ikka!

Ma loodan, et see on enamvähem loetav blogipostitus ja ma kindlasti jötsin mingi tuhat asja vahelt ära, aga see selleks. Soovitan teil lugeda Tuule blogi, sest ma olen seal suht tihe külaline ja ta on palju aktiivsem selle updatemises, kui mina enda omas! Tuulehawaii.blogspot.com

Tsau! Musid ja kallid Eestisse ja loodetavasti järgmine postitus tuleb varem, kui kolme nädala pärast!!!!

Wednesday, July 3, 2013

Töö ja ilus elu

Tere!
Kirjutan üle pika aja natuke oma tegemistest ka. Viimasel ajal on päris kiire olnud(või ma olen laisk olnud ja ei viitsi eriti arvutis istuda- ma ei tea), aga pole jõudnud kirjutada ja pilte üles panna.
Aga praeguse hetke tippon töö. Ma sain tööd siis sellises toredas kohas nagu Mac Nuts House. See on selline Hawaii ja Jaapani pärane kohvikrestoran, mis avatakse neljandal juulil. Toidu poolest on seal kõike mõnusat- POKEt, smuutisid, pannkooke värske moosiga, igatsorti liha ja muud head paremat. Viimasel ajal olen söönud mingit rõvedat toitu ainult, niisiis kogu see kraam seal kõlab paradiisina. Näiteks esmaspäeval oli meil niiöelda maitsmise päev. Saime valida omale menüüst ükskõik mis toidu. Mina võtsin pannkoogid maasikamoosiga(väga originaalne) ja Gunilla võttis burritod, mis olid ka väga head. Saime teistelt veel lihhi ja riisi ja kõike muud paremat. Väga head toidud on. Meiega töötab veel üks lätlane Ieva, kes juhuslikult elab meiega samas majas, aga teises korteris. Täna oli ka suhteliselt maitsmise päev, Gunilla sai jäätisekokteile ja muud paremat, mina pidin kahjuks minema Love Culture poodi oma tulevase ülemusega rääkima...

Natukene siis sellest ka. Love Culturest sain vastuse juba tsipa aega tagasi, aga nüüd käisin siis manageriga rääkimas. Jama on see, et pood avatakse alles 3. Augustil, aga treening algab varem. Aga ma siiski lähen sinna ka, sest ma tahan saada riideid (Ja jah, te võite ka mõistlikus koguses odavat staffi tellida). Ma jäin sinna kokkusaamisele täna mingi kena 15-20 minutit hiljaks, sest otsustasin minna „otseteed“ kaudu... Ilmselgelt oleks ringiga minnes kiiremini saanud. Ma loodan, et selle pärast mind pikalt ei saadeta.
Aga see selleks, eks ma sellest kohast kirjutan veel, kui rohkem infot saan. Homme ka veel päris tööpäev ei alga Mac Nutsis. Võinoh, me saame palka küll, aga homse kohta öeldi, et me hommikul ei sööks, sest me hakkame õhtusööke ja smuutisid proovima... Päris hea töökoht. Inimesed on ka lahedad ja jaapani keelt õpetatakse ka mulle seal veidi. Näiteks Irashaimase on tere tulemast ja kudasai on palun ja arigato gozaimašta suured tänud ja nii edasi. Põhiomanik on Aoki San, kes on kunstnik. Tema poeg on ka mingi kuulus kunstnik seal Jaapanis ja nende maalid on üleval ka meil seal restoranis. Siis on seal veel mingi San’id kelle nimesid ma ei mäleta jaaaa meie mega lahe Kitchen Staff. Kõik on sellised hea huumoriga muhedad inimesed, köögis on ainult puhta mehed.

Vahepeal olen siin saanud pisuke päikest ka peale. Käime siin ookeanis vesiaeroobikat tegemas ja niisama ulpimas. Madratsi peal on ikka jubehea lebotada..

Ja ega ma ei hakka siin pikalt keerutama- olen ka päris palju peol käinud. See on selline olukord mul praegult siin, et joomine on tasuta ja sellega kaasnev söömine ka. Ehk siis süsteem on selline. Mul pole raha, siis ma lähen baari, kus mingid härrad teevad joogid välja, kui natuke ripsmeid pilgutada. Siis jood ise ja jagad ka sõbrannadele ja meessoost korterikaaslastele, kes tasuta jooke ei saa. Kui keegi midagi üritab, siis tuleb minna naiste vetsu. Ja peale seda, kui leida veel lahe seltskond, siis saab tasuta süüa ka, sest tavaliselt minnakse baari sulgemisel sööma:D. Päris rõve süsteem, sest tegelikult ma ei lase omale üldse välja teha, aga siin pole väga valikut ja peab avatud olema. Aga peod ja joogid on viimasel ajal päris lahedad. Näiteks neljapäeval käisime ühe laheda asiaadi juures, kes elas 30+ korrusel ja megailus vaade oli. Reedel käisin mina Addiction klubis, olin mega Vip listis, kus toodi jooke ka nagu vett(kahjuks süüa mitte) ja rahvast oli palju ja väga lahe pidu oli. Ma kohtasin ühte lahedad sakslast Annat, kes rääkis kuidas ta proovis viis aastat järjest saada Green Cardi loteriiga ja nüüd lõpuks sai. Väga lahe minu meelest. Laupäeval käisime ka kuskil(ma isegi ei mäleta enam kus) ja pühapäeval käisime DUKEsis, mis on superlahe baar ranna ääres, kus on räigelt kallis. Gunilla ja Laura käisid seal mingi teinepäev ja jõid maailma primat kokteili, mis maksis 9 doltsi. Nimeks LAVA flow. Seal rumm, maasikamoos ja jäätise  taolist staffi, niisiis lõppkokkuvõttes maitseb see nagu jäätisekokteil. Seal olid lahedad mehhiklased/ameeriklased ja üks neist käristas ka meile terve õhtu välja. Naljakas, et Eesti mehed on ikka jube kitsid, kui võrrelda, et siinsed teevad 100+ doltsi eest mitmele neiule välja ja ära minnes suruvad kätt ja midagi muud ei ootagi- väga hea elu minu meelest! (võib-olla ma olen lihtsalt väga naiivne)

Korterist ka veits. Me elame siin 13kesi eks. Ma olen siin vahepeal päris hulluks juba läinud. Need, kes mind teavad, oskavad ilmselt ette kujutada, et mina ja 13 inimest koos ei saa olla väga hea kooslus:D. Kuigi ma olen väga tagasi hoidnud ennast. Paul siiski ütles mulle, et ma näägutan palju. Ma olen siiamaani solvunud(see oli vist 4 päeva tagasi). Ise nad(kurat) ei korista ja siis jätavad oma räpased nõud vedelema ja siis, kui midagi öelda julgen, siis ma näägutan. Kõik on nii harjunud, et keegi peseb nõud nende eest ära. Nüüd me otsustasime seda mitte teha ja köök on nagu balti jaama WC. Õnneks ma saan tööl süüa, niisiis ma ei pea selles köögis väga tsillima. Muidu on meil siin suhteliselt lõbus ja rahulik elu. Eks need vahepealsed ütlemised on loomulik nähtus.

Ma vist pole oma jaanipäevast ka kirjutanud. Selle veetsime sellises kohas nagu Makua Beach. Täpsemalt on siis kohalike keeli ranna nimi Pray for the Sex... Väga tore VIHMANE jaanipäev oli. Võinoh, algus oli mõnus, vees ulpimine ja mängud ja muu lõbus jaanipäeva staff, aga öisest vihmast jäin ikka päris tõbiseks ja peale seda olin kolm päeva outis. Üks video on ka sellest on siin:
Saame oma ülemuselt õnged ka laenu, siis saame laupäeval kalale minna(siis on esimene vaba päev). Siin lahedad kalanimed. Näiteks ühe kala nimi on Kala ja üks on Kole.:D Varsti saan matkama ka minna, kui palgad tulevad. Siis panen pilte ka. Ma olen tõesti jätnud unarusse, mul vist polegi pooli pilte. Aga ma lähipäevil võtan kõikide arvutitest pildid ja laen mõned üles ka. Senikaua vaadake Gunilla pilte- enamus on niikuinii minuga:D.


Seda ka, et tehku mis ära tehakse, aga ma olen ikka üks memmekas koduigatseja. Nii, et tulge mulle külla pliis...

Vasakult:mina, Laura, Mariliis, Liis ja Gunilla. Ehk siis minu voodikaaslased, toakaaslane Mariliis ja naabertoa pliks Liis. Mis tuletab meelde, et eile öösel olin suht magamata, sest kell 4 midagi jõudsid Laura ja Mariliis koju ja siis oli aeg ju kõik ülejäänud korter ka üles ajada, voodi peal hüpata, kiusata, kartulipannkooke teha, ja niisama lollitada. Tänks tüdrukut!
Addictionis peol. Ma tegelt ei ole autis, vaid naersin millegi üle. Vasakult on mingi tüüp, Ryan, mina ja sakslanna Anna.

 Ega meie pere poisid jaanipäeval muu käruga ei sõida, kui Mustangiga...
Liisuga Mustangis tsillimas

Jaanilised Ala Moanas bussi ootamas

Liis ja Gunilla. Gunillal minu tehtud pats peas!:)

Selline oli siis Makua kant.
Autos olime kilud karbis. Kokku oli mingi hetk vist 14 inimest autos?
Pray for the Sex beach
Õhtul rannatsill(soe ja ilma sääskedeta, kujutage ette eksole)
Ühe nunnu Gunillaga päris rõvedat odavat õlle lürpimas...
Naised sinises...
Öösel tegime pika säriga pilte! Ehk mina tegin pilte ja naised olid modellideks
2
Üks video ka siis lõpuks. Mustangiga sõit!
Huvitav,huvita. Mida Mariliis küll teeb. Väga, isegi VÄGA varjatud bussis joomine!

Varsti rotin Gunilla arvutist ka pilte, mul väga endal pole. Siis panen üles ka! Kalli-kallid Eestisse ja teistele lugejatele!