Wednesday, January 29, 2014

Thursday, January 23, 2014

Sünnipäevad ja perekonnad

Vahepeal olen ära käinud lausa kahel peretripil(emapoolse perega Tartus ja Papsi poolega Jägala-Joal). Peale selle sain ma garantiist kätte oma fotoka ja käisin Pööningu sünnipäeval ja ka Raheli sünnipäeval.

Tartus käisime Jääaja keskuses ja Ahhaa keskuses. Mõlemad on superülilaedad kohad! Jääaja keskuses on läbi kolme korruse kõiksugu huvitavat staffi ja Ahhaa keskusest ma ei hakkagi rääkimagi. Ma sõitsin rattaga kolmanda korruse kohal, käisin liftiga Kosmoses ja megaalaaaaheee koht, soovitan minna.
Õhtune jalutuskäik jõe ääres

Jääaja keskus


Jääaja keskuse kõrval

Ahhaa keskus




Peale seda käisin Pööningu sünnipäeval.Seal tegin ma midagi kohati naljakat ja piinlikku, aga ma jätan selle pigem internetiavarustest välja ja isegi ühtegi avaldamist kõlbavat pilti pole sellest õhtust...

Aga küll on mul pilte nunnupalli Raheli sünnipäevast. Raul käis ka seal ja kogu ülejäänud seltskond oli Kertu ja Miku perekond. Tort oli megahea, oli ka säraküünlaid ja Kertu sai koju ajutiselt WII. Ehk siis me mängisime tennist(ülla-ülla ma kaotan koguaeg) ja bowlingut, kus ma isegi võitsin! Peale seda läksime Kesa ja Kadri juurde Guitar Hero partyle! Ma skoorisin seal täiesti haigelt. Ma olen täiesti kohutav luuser tennises ja kõiges muus, aga Guitar Hero- WÄO, BEST GAME EVER.
Raul, Rahel ja Taavet

Sünnipäevalaps tordiga ja Raul omale jänest noolimas


Kertu ja Miku pere

Teine pisike nunnu

Säraküünlad jeje

Kuidas Kertu pirukaid sööb..

Guitar Heroooo

Ja viimaks! Jägala juga. Mõned pildid ka sealt:






ja lingid:

Tuesday, January 7, 2014

Pisut hilinenud, kuid siin ta on

Olen juba mõnda aega tahtnud selle blogitamisega uuesti alustada, kuid iga kord on asi poolikuks jäänud, sest ma lihtsalt ei oska kirjutada enam. Samas ei taha ka kirjutamata jätta, sest nii lahe on endal neid vanu postitusi lugeda. Teen siis proovi. Alustuseks on vahepeal peaaegu pool aastat mööda läinud. Ma ei ole selle ajaga mitte midagi asjalikku teinud. Tulin New Yorkist tagasi ja olen omadega veel rohkem lost, kui enne Havaile minekut. Tahaks teki all nutta ja elu lõpuni How I Met Your Motherit vaadata. Aga samas tahaks ju maailma ka vallutada, kõva ärinaine olla, oma õlle ja burgeri kõhust lahti saada ja üldse oma peas olen ma tulevikus täiega tegija. Aga ma lihtsalt ei suuda kuskil suunas liikuda. Ja kuna ma olen nii lost omadega, siis üritan hetkel teha ainukest asja, mis vähegi judinad üle keha toob- reisida. Plaan on minna mai keskel New Yorki, elada seal, käia muuseumites, Central Parkis raamatut lugeda ja muusikat kuulata ja üldse nautida suure linna elu. Peale seda tahaks suve lõpus minna Miamisse ja käia ära Kuubal, sealt minna Mehhikosse ja lõppude lõpuks Austraaliasse, Brisbane. Minu puhul on kõik tegelikult väga lihtne, sest mul on päris suure tõenäosusega töökoht nii New Yorkis, kui ka Brisbanes olemas- tuleb pisut paberimajandusega tegeleda ja siis kohale lennata. 
Päris õudne on mul tegelikult praegult mõelda, et ma oma elus nii sihitult ringi jooksen ja kooli tahaks ka saata kus kurat. Ma ise loodan, et see paar aastat suures maailmas toob mulle mingi selguse, et mida ja kuidas ma oma eluga teha tahan ja mis kõige olulisem- ma loodan, et see reisimine ja turvatunde kadumine toob mulle püsivuse, sest ma lihtsalt ei suuda mitte ühtegi asja lõpuni viia, mida ma alustan. Selline motivatsioonipuudus. Peale selle on mul Austraalias sel ajal juba loodetavasti üks tore paarike ees ootamas ja on väga suur tõenäosus, et ma kolin New Yorki maailma kõige ägedamate inimestega! Ja kõigele lisaks liitub minuga suve lõpul Krissu2, kes tuleks otse suurest Londonist.

Tegin omale ka nimekirja asjadest, mida ma tahaks elu jooksul kindlasti ära teha ja suurem osa enamus neist sel aastal. Muidugi pole seal mu suuri unistusi, sest ma lihtsalt ei oska neid veel kirja panna, aga seal on mingid lambised asjad, mis mind õnnelikuks teevad. See nimekiri on muidugi inglise keeles(ma ei tea miks) ja ma mõtlesin, et ma saaks hakata ükshaaval neid asju maha tõmbama, mis tehtud on ja nendest siia pisikese jutu kirjutada.

  1. Finish enough school courses, so next year would be only for the final paper
  2. Get your drivers license exams done
  3. Get  a new camera, preferably before going away from Estonia
  4. Start getting by with your money. It means that you should have money from the last paycheck when you receive a new one!(And no, 10 euros doesn’t count)
  5. Get to New York City in the middle of May
  6. Go to Central Park
  7. Go to the Empire State building
  8. Go to Natural History Museum
  9. Get Upper levels at your job before leaving Estonia
  10. No more drinking 5 times a week. Once is enough and without rum and vodka please!
  11. Go to Cuba
  12. Go to Mexico
  13. Go to Australia
  14. Go to Miami
  15. Make at least 5 pretty dresses before leaving and make them for yourself!!
  16. Get yourself a boyfriend
  17. Start writing a business plan
  18. Go listen Foo Fighters live concert
  19. Start working out at least twice a week
  20. Lose weight 10 kilogrammes
  21. Go see Muse live
  22. Fit in my black jeans while going to NYC
  23. Go to HIMYM bar in NYC
  24. Celebrate New Years Eve in Brisbane toes in the ocean with Kristina
  25. Go on a family trip
  26. Visit cool museums
  27. Make pictures and videos

Seda nimekirja saan ma koguaeg täiendada ja sealt vajadusel asju eemaldada. Nüüd, kui ma seda ise loen, siis "get yourself a boyfriend" tundub suhteliselt desperate. Aga leevenduseks võin siia panna hunniku maailma kõige mõnusamaid pilte mu eelmisest reisist ja 2014 is going to be LEGENDARY. :)



Shaved Ice oli Havai üks populaarsemaid maiuseid. Ehk siis jää ja peale valatud hunnik siirupeid.

Blake läks puu otsast palli tooma!

Esimene kord, kui ma nägin Empire State Buildingut:)

Paar reklaami

New York on uskumatu

ja ikka on uskumatu

Empire katusel

ja vaade katuselt alla

Korter, kus me elasime ja pilt, mille ma kavatsen kunagi endale saada

Nanananananannan, Batman

Washington park