Tuesday, February 24, 2015

Pühade alkohoolik

Issand jumal.See on küll kõige pikem nädalavahetus üldse. Algas juba neljapäeval, sest oli vaja Hollikas käia jalga keerutamas Aloha peol. Klubi oli tühi, mul oli tore, paar piinlikku mälestust isegi(juhhei). Reedel ei olnud väga hea olla, sest keha polnud ilmselgelt enam harjunud alkoholiga ja üldse ei tasu kõike segamini juua kurat võtaks!
Reedel oli kauaoodatud karaokeõhtu ja enne seda naistekas Kertu juures koos Krissuga. Meil oli laupäevaks plaanitud tüdrukuteõhtu Krissule üllatuspeo näol, niisiis me pidime terve õhtu Kertuga mingit ila ajama, et me ei saa ikka laupäeval Krissuga tsillida ja meil plaanid tehtud jnejne. Reedel tulin vara koju, sest kõik võõrad inimesed käisid mulle närvidele.
Laupäeva päeval käisin Tuule, Liisi ja Vassiga Adventre Roomsis. Pannakse siis inimesed lukustatud ruumi, kust tuleb mõistatuste abil tunni ajaga välja saada. Ülilahe asi, meil õnnestus 48 minutiga välja saada. Ma tahaks hullult lähemalt rääkida, aga siis ma juba spoiliks tulevastele külastajatele ära. Soovitan täiega!
Laupäeva õhtul oli siis Krissu üllatuspidu mille tarbeks oli renditud korter vanalinnas. Sõime-jõime seal kella kolmeni. Krissule tehti mingeid mänge, üldiselt lahe õhtu. Kella kolme ajal läksime linnapeale, kust Krissu numbreid sebis. Me veel naljatasime, et kõik numbrid tulevad mulle, sest ma olen pm ainuke vaba naine seltskonnas(üks Annika oli ka, aga ta ei ela Eestis, ta ei loe:D). Mingihetk tuli siiras ja südamlik Lil minu juurde, kes teatas, et ta leidis mulle mehe, kellel on neljatoaline korter. Ja umbes minut hiljem ta vaimustus kadus, sest ta unustas küsida, et tegelt see on ehk lasnamäel ja siis ju ei sobi:D... Klubis Studio suutsime mina ja Kertu olla umbes-täpselt 15 minutit ja siis tuli too saatuslik silmside vestlus, et "pliispliis lähme ära". Läksimegi. Käisime edasi Nimeta baaris, et pisut omavahel juttu puhuda ja siis saime tuttavaks igasuguste huvitavate inimestega. Näiteks mingi kurttumm tüüp, kelle arvates oli mul kaks last ja abikaasa, aga no suva, sebida võid ju ikka. Ja üldse on need inimesed seal klubies ja baarides selleks hetkeks nii meeleheitel, et isegi kui tütarlaps pööritab nii kõvasti silmi, et valus on, siis tasub ikka edasi sebida- no ÄKKI ikka läheb õnneks. Ja oh need naised- kaunid lohakad ossitarid, kes amelevad Vellodel süles ja räuskavad mehise lehmahäälega. Mmm. Küll Eesti naised on ikka ilusad:)!
Pühapäeval viis Tom mind linnapeale sõitma ja pizzat sööma. Üks mõnusamaid pohmapäevi ever. Sõitsime neli tundi Tallinnas ringi, mina tsillisin varbad armatuurlaual ja laulsin ja naersin terve päeva. Käisime ära näiteks kopli liinidel, teletorni juures, Kalamajas jnejne.
Esmaspäeval käisin Kertu juures grillimas ja tsillimas. Mängisime lauamänge a rääkisime jällekord naiste jutte samal ajal omale toitu näost sisse ajades.
Ja täna, lõpuks ometi on mul päris vaba päev, et saan rahulikult kodus olla ja nina nokkida.
Tiim Geoloogid

Naiseeed ja korter

Tegin omale üksõhtu patsid pähe, et juuksed pisut laineliseks saaks. Aaa veits afro hoopis

See pilt on kuidagi kodune:D

Pühapäevaõhtune vanniaeg


Thursday, February 19, 2015

Mälestused nooruspõlvest

Mul ema leidis kuskilt saunast vanad vihikud, kaardid ja sõbrapäevikud. No parim kraam ever! Kogu lapsepõlv tuli meelde. Näiteks mäletate, et väiksena, kui kodutöö oli tegemata, siis tuli klassipäevik viia õpetaja lauale. Ja kui said hinde, siis see tuli ka päevikusse panna koos allkirjaga!!
Ma ise mõtlesin, et ma väiksena olin puhta viieline ja pailaps, aga võta näpust- eksisin sügavalt.
Esimene kaks tuli juba teises klassis! Ja kodutööd omal ajal eriti tihti ei olnud mu meelest. Ma ei tea miks need küsimärgid seal on...
Ma mõtlesin, et inglise keel on mul ka loomulikult tulnud, aga ilmselgelt jatsket pole teemas:D
Ja ma mõtlesin, et ma pole suurem asi armastuse avaldaja ka olnud, aga võta näpust. I LOVE JOU BRAINSTORM. Ja otseloomulikult toetab Eesti Ühispank... 
MISMÕTTES kes see on?!?!?! Liblikas ja madu for f_ck's sake. 

Appiii ma kaalun 10000 tonni.:D Vähemalt huumorimeel oli juba siis skoor
:(
No teeme ühe rõõmsa tisko vä?

Wednesday, February 18, 2015

WOOOHOOOOOOOOOO

Ma tahaks teile siia kirja panna, et täpselt KUI EXCITED ma olen oma tuleviku pärast, aga ma ilmselt ei oska seda seletada. Ma tulin Eestisse ja olin vahepeal isegi pisut deprekas, sest ma olin nii lost ja kõik tundus nii kadunud ja ma mõtlesin, et pean Soome Vapianosse tööle minema ja ma tahtsin nutta(nats nutsin ka). Aga nüüd. NÜÜD. Teen ma omale load ära(jah, mina lähen rooli- annan teada millal liiklusest eemale hoida) ja siis kobin tagasi koju. KOJU NEW YORKI!!!! Ja mitte üksi, vaid Paula ja Ryaniga WOHOHOHOHOO. Mul on nii palju teha nüüd ma ei jaksa oodata, et saaks juba homme kõike tegema hakata.
Ja siis Eestis? Olen nina nokkinud kodus põhiliselt. Joonud veel pole, niisiis alkohoolik ma pole(18 päeva ilma). Point proven- nüüd võiks juba vaikselt alustada. Laupäeval on sõbrannale tüdrukute õhtu ja siis võiks ikka pisut shampat manustada. Ja reedel on karaoke. No way, et ma ilma paari õlleta laulan:D
Ahhh ma olen nii õnnelik:')
Tegelikult käisin vahepeal Mardil abis näiteks Ewertile ja draakonitele setti ehitamas fotoshuudiks, Link on siin valmis tööga. Ja siis olen vahepeal käinud sugulaste juures ja jalutanud ja Kertu ja kõikide teistega tsillinud, joonistanud, lugenud ja PASSINUD. Seriaale passinud ja filme ka. Ja reisikaarti teinud. Ohhjeeeahh
Mina olin ka seal, et Mart saaks valgust vaadata!

Tom tädi Reelikale musi tegemas. 

Kingitud 18 aastaseks saavale noormehele kahe normaalse õe poolt:D(varsti näitan teile sünnipäevalaulu videot ka, kui selle lõpuks youtube saab)

Onu Marko pisike linnupoja Säde

Anu ja Raimo pisike linnupoja Emilia

Monday, February 2, 2015

Tahaks sooja ja reisima

:(((((( Tegelt leidsin Havai pilte, mida ma isegi näinud ei ole. Ja neid ka mida olen... Sheerin kama
Igatsen oma kodukandi sitast jõge ja pöidla suuruseid prussakaid, kes üle varvaste jooksid:(
West Coast ja "Prayforsex" beach jaanipäeval. AAARRRGGGGHHH vette tahaks:(
Peale selle on mul käsil 100 päeva ilma alkoholita(1.veebruar-11,mai).. Käsil on päev kaks, õlut tahaks...
Tahaks, et poisid rendiks veel fääncisid autosid ja viiks mööda Honolulut ringitama
Tahaks ilusaid päikeseloojanguid vaadata ilma, et ei peaks plöga sees värisema. Tahaks hoopis palmipuid taustale
Tahaks tasuta Macklemore ja Ryan Lewist kuulata lava ees ja siis kaasa laulda ja tantsida...
Peale seda tahaks Neon Treesi ka tasuta kuulata ja mitte ühtegi laulu teada...
Tahaks veel Macklemore'le kolm korda High FIVEE anda
Ja tahaks jõuda kaubanduskeskusesse, et näha sellist ajuvabalt pikka järjekorda, kus pool Havaid ootab, et tasuta pileteid saada...
Tahaks matkata ja ilusaid vaateid näha ja koperdada nii, et elu silme eest läbi käib
Tahaks vees floatida naistega ja magama jääda ja ärgata üles selle peale, et laine näkku tuleb
Tahaks surfida
Punased musihuuled koos ja peole minemas!!
Tahaks kalale minna
Juuksed värvisin punaseks
Kaljude vahel lambine kiik, kuii ägeeee
RIP fotokas
Vaalad kuival-punapea,blond ja brünett
Jaaaaa millega ma tegelen Eestis??!!!? Käisin pidudel ja nüüd ei tee enam sedagi. 
Täna joonistasin ja kirjutasin vanadele sõpradele ja mängisin kitarri ja tegelesin üldse kõikvõimalike hobidega.