Thursday, August 28, 2014

Hedooooo

Alustaks sellest, et Hedo on läinud. Eile saatsime tema ja Elsi koos Paulaga takso peale ja mulle jääb ilmselt elu lõpuni meelde pilt, kus pisarad silmis Hedo linnamüra taustal kollasesse taksosse istub ja see takso ta siis minema viib. Ma olin ise ka päris löödud ja ainuõige otsus oli hakata kell kaks päeval jooma. Jalutasime Paulaga paarkümmend plokki edasi ja leidsime mingi toreda dineri, kus sai 10 doltsiga hiiglamasuure kokteili. Peale selle alla kaanimist oli olukord pisut lihtsam, aga samas olin ma kell 3 päeval täiesti purjus...
Kuna ma olin juba varem lubanud oma baaris ühe baarikutiga kokku saada, siis seadsime sammud sinnapoole. Tee peal hüppasime läbi kutsikapoest, kus oli nii palju väikeseid nunnupalle ja ma tahtsin nad kõik koju viia! Baari jõudes jättis Paula mind suhteliselt kohe maha ja mina jäin siis sinna üksinda edasi jooma oma baarimehega.
Jõuan nüüd sujuvalt tänasesse hommikusse, kus ma avastasin omal kotist wc-paberi rulli. Mul meenub see, et mul tõesti ei olnud plaanis seda varastada, vaid see ühest kabiinist teise viia, kus paberit polnud:D Aga noh, ilmselt ma unustasin selle ära.
Teise asjana meenub mulle see, et ma õiendasin ühe baarimehega selle pärast, et ta mind mitte kunagi otsa ette ei suudle:D:D:D
Seejärel meenub mulle seik, kus üks tüüp tuli minuga rääkima ja ma pööritasin silmi ja ütlesin, et ma tõesti ei viitsi täna mingit sebimist taluda ja siis ta ütles, et "oo honey, I'm gay", mille peale mina kargasin toolilt püsti ja kukkusin teda kallistama. Rääkisin temaga päris pikalt juttu.
Aa, vahepeal helistas Hedo, kes oli JFK lennujaamas kabiini lukutaha jäänud. Ainuõige otsus on siis mitte kedagi oodata, vaid minuga rääkides kabiini ukse alt läbi roomata. Seejärel imetles ta oma kanni peeglist ja samal ajal astus mingi vanem naisterahvas vetsu sisse. Väga ilus lõpp New Yorkile minu meelest!

Ahjaa, ma pole rääkinud veel lugu sellest ka, kuidas mu telefon nalja viluks ära varastati ja mina ostsin uue ja sain siis vana tagasi(tore lugu küll). Ehk siis olin (nagu ikka) oma baaris. Tol päeval oli üks barback VÄGA purjus ja mingi hetk tuli ta mind kallistama. Peale seda kadus mu telefon. Me otsisime selle baari otsast lõpuni läbi koos ühe seltskonnaga ja telefon oli välja lülitatud.
Järgmisel päeval ilmus see sinna baari kapi äärele ja keegi ei tea kuidas. Nõme on see, et ma ei saa paluda ülemusel turvakaameraid ka vaadata, sest muidu ta näeb, kui purjus see barback töö ajal oli ja siis ta lastaks kohe lahti. Ehk siis, tore lugu küll.

Aaa, ja me majutame siin nüüd Havailt tulevaid eestlasi.
Ja siit tuleb teile räigelt pilte:
Mingi kokteil, kus eriti mahla pole. Ehk siis Rodrigo tegi mingi katsetuse ja sellel on põhjus, miks ma eelistan õlut juua. Need kokteilid ja muidu kanged kraamid teevad mind nii kergesti purju, et ma muutun selliseks eideks, keda ma tavaliselt ise mõnitan. 

Käisime Bleecker Streetil maailma kuulsat pitsat söömas, kus Steven Tyler tund aega töötas mõned aastad tagasi:D

Aasta suurima asshole'i tiitel läheb sellele tüübile. 

Koolijüts Hedo oma Guessi seljakotiga
Üks päev hakkasime Hedo ja Paulaga bussiga linna sõitma, kui üks tüüp peatuses peatus ja küsis, et kas me ei tahaks autoga minna ja tollimaksu pooleks jagada. Me olime muidugi nõus, sest kes ikka viitsib bussis loksuda. Peale selle oli see üllatavalt normaalne mees. See pilt on tehtud auto aknast, kui me ummikus istusime.
Vapianos Pastat nosimas ja Ameerika lipuga tsillimas.
Delvin pastat söömas:D
Hedo ostis omale väikesele vennale minioni ja me siis ristisime ta baaris sisse enne Eestisse saatmist:D.
vol2
Ma telefonist algul vaatasin, et miks minust selline pilt tehtud on, kus mul minion tagurpidi käes on ja siis vaatasin, et AAAAA mul on ju üks kutt ka kõrval:D. Kes oleks osanud arvata....

NIUNIU, Port Authority ees minu viimane pilt Hedost ja Elsist!:(:(

Sellised väikesed kokteilid tehakse suurest masendsuest!

Toiduvärv väikese suhkruga
Seal oli neid kutsikaid umbes 4 korda nii palju. Ja üks oli nunnum, kui teine. 
Ja neid sai niimoodi nunnutada!
Meie üks baarimeestest, kes näeb tegelt vist välja nagu Clark Kent.
Siis, kui tsikid on ummikus on aeg teha selfisid ja laulda kaasa kõiki raadiost tulevaid laule. Juba igatsen Hedot!!!!! :(
Ühel viimastest päevadest käis Hedo nii tööl!!!
ananananannana Batmaaaaan
Times Square turistid viimasel õhtul! 
Disney poes!
Toys R us poes oli üks hiiglasuur dinosaurus, millest ma kunagi panen video üles ja siis selline pisike legodest tehtud Statue of Liberty
Ma olen sellest kohast varem ka pilti teinud, aga siis seal oli teistsugune pilt.

Anyways, ma lähen nüüd tööle!



Saturday, August 23, 2014

Minu uus töökaaslane

Meile tuli tööle uus busser, 19 aastat vana noormees. Tema ülesanded on koristada laudadelt mustad nõud ära, valada aegajalt vett juurde(kui klaasid on tühjad) ja poleerida klaase. Eilne päev oli minu jaoks huvitav. Palusin tal esimese asjana viia laudadele leiba(on ka tema ülesanne), mille peale ta vastas mulle "okei" ja läks teisele poole. Ma küsisin, et kas tal on muud tegemist, selle peale sain vastuseks "no". Ma jäin suu ammuli vahtima, et eee. Kas sa ei kuulnud mind. Vii palun leiba ja siis ta lõpuks läks.
Teise asjana palusin tal koristada ühe laua ära, mille peale tõi ta sealt ÜHE taldriku ära. Ma siis seletasin talle, et eino, kõik tuleb ära võtta peale jookide, ise samal ajal vihjates, et mine tee seda. Kas ta tegi ka siis?! EIII. Ja ma olen seda talle 10000 korda seletanud. Lõpuks koristasin ma ise oma laua ära.
Rääkisin seda kõike ülemusele, mille peale ta oli mingi "eee, really????". Pisut hiljem peale seda palusin tal väljas laua ära koristada, kus inimesed veel istusid. Ta jättis kõik muu jama lauale ja võttis JOOGID ära. MA hakkasin lihtsalt naerma ja viisin inimestele uued joogid.
Seejärel küsisin täiesti siiralt "Are you high???"(kas sa oled pilves?), mille peale ta vastas ei. See oleks kõike seletanud...
Päeva lõpus oli meil laud, kellel olid veeklaasid tühjad. Palusin tal need ära täita. Minut hiljem vaatasin, et eee, need küll täidetud pole. Küsisin talt ja siis ta ütles, et ta ei hakanud minema, kuna nad niikuinii joovad kokteile. Pühade jeesus, kuidas KUIDAS saab nii idioot olla. Ma siis karjusin ta peale natukene köögis, et kurat, kui sa minu tippe tahad saada, siis parem tee oma kuradi tööd. Ja ta ikka ei viinud neile vett. Ma lihtsalt seisin ja naersin seal, et ei ole võimalik nii loll olla. Nagu tõsiselt.
Ja kuna meil on töötajate puudus, siis teda ei lastud lahti. Kuidas see võimalik on?

Peale selle olen ma tükk aega lubanud töökaaslastega välja minna siin Hobokenis. Eile sai ka see tehtud. Hoboken sakib! Käisime ühes baaris, mis oli lahe ja seejärel suundusime kluppi, mis oli no apppiiii. Inimesed on siin nii niiiiiiiii ebameeldivad. Ma kuulsin NELI korda õhtu jooksul pickup line "I love your blue eyes" või "oh you have blue eyes". Oota päriselt. Mul on sinised silmad vä????? Ja siis küsitakse, et kust ma pärit olen ja üks tüüp pakkus, et Eesti on kuskil Saudi-Araabia lähistel. Ärge saage valesti aru- ma ei eelda, et kõik teaks, kus Eesti on, aga ta oli enesekindel, kui ta seda oma segaduses sõpradele serveeris. Igatahes, tantsisin seal oma maailma lahedaima ülemuse ja mingi tsikiga veel ja siis tulin koju. Kõige igavam õhtu väljas EVER!
Täna ütles mu baarimees eilse kohta, et"huh, coolest night right?". Ma muidugi purskasin naerma ja ütlesin lihtsalt "oh, honeeyyyy".
Käisime Hedo ja Paulaga ükspäev Etioopa restoranis. Ehk siis mingi (minu arvates) halvaks läinud pannkoogi pealt pakuti erinevaid maitseelamusi. Seejuures tuli kõike süüa kätega. Paula ja Hedo kiitsid restorani heaks, mina ilmselt teist korda ei läheks. See kupatus, mida pildil näete, maksis kokku umbes 30 doltsi.

Väga normaalne on oma uusi labaseid alukaid baaris näidata:D 

Sain ükspäev pangast pulgakommi ja siis mu keel oli sama värvi mu kleidiga.

Thursday, August 21, 2014

Niisama iba lihtsalt selleks, et teil oleks midagi lugeda

Elan siin ikka oma igavat stabiilset elu, käin tööl ja tsillin niisama. Viimasel ajal olen pisut emotsionaalsem, sest Hedo päevad siin riigis on suhteliselt loetud. Peale selle olen ikka veel täiesti nõutu oma tuleviku suhtes, kuigi otsustamisaega eriti enam nagu ei ole. Eriti meeldib mulle see kuidas kõik küsivad, et "noh, mis edasi plaanis siis ka?!" ja ma pean jälllllllllllle vastama, et ma ei tea. Ma tahaks teada, aga ei tea.
Enne eilset õhtut ei käinud ma kodus kolm päeva. Lugu nimelt selline, et mul oli kaks vaba päeva ja siis ma võtsin ikka viimast ja ei tahtnud reisimisele aega kulutada. Ja peale selle elab Hedo peiks otse linna südames, niisiis koju tulek ei olnud väga teemas. Naljakas on selle juures see, et kuna puhtaid riideid pidi ju kuskilt ikka saama, siis tuli need omale selga osta:D. Muidu, tegemistest nii palju, et teisipäeval käisin lõpuks ära Upper East Sidel(Jah, ma olen KOLM KUUD siin elanud ja veedan põhilise oma ajast Manhattanil ja polnud siiani sinna jõudnud). Ega seal midagi nii väga erilist ei olnud, aga vibe oli küll pisut teistsugune. Jalutasime veits Paula ja Hedoga seal ja seejärel suundusime Central Parki. Teisel vabal päeval shoppasime. Käisime sellises kohas nagu DSW(designer shoes warehouse). Mina isiklikult tahaksin ennast ära tappa, kui ma sinna tagasi minema peaks, aga kõik kingafriigid tunnevad ennast seal nagu paradiisis. Ja Hedo on üks neist kingafriikidest. Tillerdas seal lettide vahel ringi nagu väike laps kommipoes. "See on nii ilus, NEED on nii ilusad, APPPIII vaata neid). Poest väljas istusid põrandal tülpinud nägudega härrad. Võib eeldada, et nad ootasid oma kallimaid ja neil oli sellllline kopp ees. Ma tahtsin küsida, et kas ma võin nendega liituda:D.

Ja seekord panen ma siia mingeid pilte ja isegi ühe video, mille ma oma emale sünnipäevaks tegin.
Ühesõnaga, siin tuleb nüüd hunnik pilte sellest korterist, kus me Brooklynis elasime. See ei ole midagi fancyt, aga selline mõnus feeling käib kaasas. Kuulasime oma vinüüle selle mõnna mängija pealt.

Elutuba oli sellline.



Selle söögitoa laua taga veetsime oma mõnusad hommikud. Ma vist polegi rääkinud, et ma pole jumal teab, kui kaua toidupoes käinud kuna enamus toitu me tellime koju. Nagu õiged ameeriklased juba!!

Uksepiidad olid sellised uhked.

Ilus tapeet!:D

Lastetuba

Meie baaris on lahedate kirjadega õllealused. 

Minu restoranis pisut romantikat tegemas iga päev

Hedoga Brooklynis kell 3 öösel

See pole küll parim pilt, aga ühesõnaga. Sel õhtul oli Washington Square parkis Lightsaberite võitlus. Ehk siis sajad inimesed tulid õhtul kohale ja tegid mingit kummalist võitlust. Lahe ettevõtmine iseenesest

Hedo kell midagi öösel oma uue Guessi koti ja Aaroni mütsiga. 

Pilt Paulast Upper East Sidel

Central park ja vaade upper west sidele

Eile viisime oma baarimehele lilli mingil kummalisel põhjusel. Otseloomulikult oli ta õnnelik nende üle, aga samas ka allergiline.:D Hea üritus vähemalt!
Sellise video tegin empsile sünnipäevaks!

Wednesday, August 13, 2014

Action

Ma olen ikka siin pajatanud, et kohalikel inimestel on midagi "viga", ma räägin siis lähemalt paarist seigast.
Mul on üks töökaaslane Louie. Ta on umbes 40-aastane mees. Töötab ettekandjana samas kohas, kus mina. Ta sai paar kuud tagasi vanglast välja, kus ta istus mõned aastat narko müümise eest. Ometigi on tal 7 last, 6 neist erineva naisega. Need kaks, kes on sama naisega, pole ka järjest, vaid kuskilt läbisegi. Eelmisel reedel pidi ta minuga tööl olema, aga ta ei ilmunud kohale. Mina olin muidugi suhteliselt tusane, et kurat küll, peab reedel üksinda tööl olema- puhta jama. Õnneks oli vaikne päev ja umbes kella 7 ajal ilmus ta kohale- haisev, täiesti läbi! Tuli otse vanglast. Silmad punased peas teatas ta mulle, et kaotas oma kodu, pere ja kõik. Nojah. Mis ma ikka mõelda oskasin. Andsin talle ühe haisva kallistuse ja ütlesin, et kõik saab korda. Nüüd paar päeva tagasi rääkis mulle, et läks oma naisega tülli(sellega, kellega tal paar nädalat tagasi laps sündis), naine tuli talle kallale ja siis ta pani enda kaitseks hoobi kirja, aga siin riigis loeb ainult see, kes politsei kutsub. Igatahes palus ta, et kas ma saaks talle öökohta pakkuda üheks ööks. Ma ise olin Brooklynis, aga Paula ja Els jagasid oma katust hea meelega.

Laupäeval oli mul vaba päev, käisin linnas tsillimas, ostsin omale paar ilusat kleiti ja siis mõtlesin, et peaks Hedole tööle minema ja teda üllatama. Mul siin on üks sõber Michael(sama tüüp, kes Virgin Islandil baari ostis ja mind sinna jubedalt tööle tahab sebida), kelle ma otsustasin kaasa kutsuda. Michael teataski, et saame oma baaris kokku ja lähme sealt edasi. Jõudsin mina siis baari, tema pidi juba seal olema, aga ei olnud. Mõtlesin, et ootan siis pisut, saatsin isegi sõnumi ja tema vastas, et on kohe-kohe tagasi. Et päris niisama mitte istuda, võtsin ühe õlle ja ajasin suvaliste inimestega baari taga juttu. Natuke aega läks mööda ja hakkasin kuulma jutte, et keegi pandi tänaval just raudu ja jube action käib. Kuna siin käib koguaeg jube action, siis ma isegi ei viitsinud sellest välja teha ja lürpisin oma kesvamärjukest edasi. Mingi hetk vaatas baarimees mulle kahtlevalt otsa ja küsis, et kas ma mitte ei pidanud Michaeliga kohtuma. Ma siis noogutasin ja turtsusin, et olen juba päris kaua oodanud. Michael ütles, et ta on baarist väljas käed raudus. Õlleklaas lendas baariletile, kott maha ja jooksin välja. Michael ja üks tema tuttav olidki käed raudus, neli erapolitseiniku mingeid pabereid nende ümber täitmas. Appi! Ma jooksin kohe Michaeli poole, kui politseihärra pani mulle käe ette ja ütles, et ma ei tohi nendega suhelda. Millegipärast ei võtnud ma seda väga tõsiselt ja ilkusin edasi "Michael, what happened, what what ööääääää". Ma olin nii segaduses. Siis ütles politsei uuuesti, et "halloo noor neiu, nad on vahistatud, sa ei tohi nendega suhelda". Kuna ma mõtlesin, et sosistamine on okei, siis proovisin nii. Selle peale sain selle "Kui sa kohe ära ei lähe, siis vahistame sinu ka" pilgu. Igatahes. Kuulsin, et nad vahistati kokaiini omamise eest. Ahhhh? Ma seda pikka juttu ei hakka rääkima, kuidas ma Michaeli abikaasale helistasin, kaks korda Hedo töö juures käisin jnejne, aga lõppkokkuvõttes sai Michael kolme tunni pärast välja, sest temal ei olnud tegelikult midagi, vaid tema tuttaval oli pisut kokaiini taskus.

Nüüd üks kiire jutt jälle sellest, kuidas ma kohtasin seda sama tüüpi Danieli, kelle juures me eelmisel aastal mõned ööd siin New Yorkis elasime.
Niisiis seisin mina üks õhtu oma baari ees, saatsin Delvinit koju ja olin juba ise ka valmis koju minema, kui üks hetk tsekkisin ühte kena tüüpi. Vatatasin, et oh, lahe tatokas ja kena habe, pöörasin Delvini poole tagasi ja äkki mõtlesin, et WOOOOUUU, tuttav nägu. Vaatasin uuesti tema poole ja ta vaatas mulle otsa, kuid kõndis siis eemale. Nojah, ehk lihtsalt väga sarnane nägu.
Läksin baari tagasi, et oma õlps kiirelt lõpetada ja siis ta tuli sinna baari ja see oligi tema. WHAT. Ma lihtsalt kokutasin alguses, sest ma ei suutnud seda uskuda. Käisime seal korteris ka, kus me eelmisel aastal olime(tegelikult on see nagu linnmaja, kus on neli korterit). Seal on kõik uus ja renoveeritud ja niiiii äge. Katusel on diivanid ja mõnus puitparkett ja mullivannile koht olemas, mis peaks kohe-kohe tulema. Selline tore kokkusattumus siis.

Mis veel, mis veel. Eile käisin kinos, üksinda! Tegelikult mul oligi ühte enda päeva vaja ja mul oli väga tore. Kui ma seda siin kohalikele sõpradele rääkisin, siis mind vaadati nagu mahajäätud kutsikat, et "sa käisid ÜKSINDA kinos?! Me oleks võinud sulle sõpru laenata või midagi" ja siis mu kõrval oli üks mees, kes ütles, et ta oleks võinud mu ise kinno viia:D. Igatahes, vaatasin sellist filmi nagu Boyhood. Ja kuna te ilmselt teate, siis ma pole oma perekonda näinud KOLM KUUD, niisiis läks see film mulle eriti hinge ja ma pillisin seal nagu väike beebi. Ja siis naersin. ja siis jälle nutsin. Ma väga soovitan seda vaadata, siiani parim film, mida ma sel aastal näinud olen. Siin on link sellele filmile ja issand! Nagu ma nüüd näen, siis Eestis jõuab see kinodesse 21 NOVEMBER. See on ju rohkem, kui kolme kuu pärast. Mida?!?! Aga film on oma skoori ikka täiega väärt.
Edit: Ma nüüd avastasin ,et seda filmi tehtigi 12 aastat! Ja ma kogu aeg mõtlesin, et kust nad leidsid sellised näiteljad, kes nii ühte nägu. Appiiiii, kui lahe.

Ma ostsin omale muidu 5. septembriks ära pileti RUDIMENTALi kontserdile. Ma olen niiiii excited.
Ja ma muidu olen seekord pilte ka teinud, aga need on Elsi kaamera mälukaardil ja ma ei suuda seda hetkel tuvastada.

Friday, August 8, 2014

The perfect week!

Kuna ma pole nädal aega arvutit näinud, siis ei ole siin ka nädal aega ühtegi postitust olnud. See sama nädal aega olen elanud Hedoga Brooklynis, kus me hoiame kahte kiisut, kelle perekond on reisul. Tegelikult on tegu kahe vana kassiga. Üks neist on 17 aastat vana ja teine 18.
Umbes nädal aega tagasi juhtus veel üks imeline asi. Mind lasti Vapianost lahti!:D Nimelt andsin ma sisse lahkumisavalduse kaks nädalat tagasi ja pidin eelmisel laupäeval seal tööl olema. Helistasin reedel ette, et ma ei saa kohale tulla, sest mu põlv on haige. Järgmisel päeval helistas mulle teine ülemus, kes väitis, et sellist juttu pole küll olnud. Väga huvitav. Ma siis küsisin, et millest ma siis tema arvates rääkisin?! IGATAHES, ma ütlen kohe ära, et ega ma väga kurb ei olnud, sest see jama, mis seal toimub. Pühade jeesus. Ükski inimene ei peaks mitte kunagi sellises põrgus töötama ja mul on väga sügavalt kahju Paulast ja teistest sõpradest, kes sinna maha jäid. Kuigi ma kuulsin, et üks tüüp läks sealt täna päevapealt minema. Ja üks lasti lahti paar päeva tagasi. Ja teised otsivad ka uut kohta. Aga managment ikka ei usu, et nemad midagi valesti teinud oleks. Oh well, mis seal ikka.
Sel samal laupäeval käisin siin teises kohas tööl, kuna ka siit lasti üks tsikk lahti(ma ütlen teile, et need inimesed siin on idioodid). Peale tööd kobisin linna ja pidu võis alata. Ma kindlasti olen maininud, et siin on need shotid kuidagi väga teemas ja enamus mu sõpru ilmselt teavad, et mina ja tekiila pole väga soojades suhetes. Millegipärast ei ütle ma ikka ei. Laupäev kulges siis ilmselt väga lõbusalt, aga veel toredam on pühapäeva hommik. Mainiks veel ära, et ma töötasin jälle 11 päeva jutti ja magamisega väga sina peal ei ole olnud. Igatahes, pühapäeva hommikul avasin ma oma silmad ja vastu vaatas täiesti võõras lagi. Ma ausaltöelda ehmatasin päris ära. Aegluubis vaatasin kõrvale ja oh jumal tänatud, polnud mingi pool meetrit lühem india kutt, vaid hoopis Hedo! Ja nimelt olime öösel esimest korda Brooklynisse tulnud, aga kuna mina olin tekiila ja viskiga pisut üle pingutanud, siis Hedo põhimõtteliselt tassis mu koju. Hedo küsis veel hommikul naerdes, et "noh, oled seda korterit varem näinud ka?" ja ega ikka ei olnud küll. Sellest õhtust veel nii palju, et ma nutsin tänava peal väike kutsikas süles. Mingi tüüp müüs tänaval kahte kutsikat ja mul läks nii hinge see, et mingid purjus jobud ostavad nad ära ja teevad nendega siis ei tea mida. Ma ei olnud kohe üldse nõus oma kutsi ära andma. Kui tüüp selle lõpuks mu käest ära rebis, siis kimas ta küll tuhatnelja nendega sealt minema, et ma jumala eest neid koeri enam ei näeks.
Järgmisel päeval peale tööd sattusin JÄLLE linna, aga seekord olin mina too viks ja viisakas kodanik ja Hedo üks vana kännuämblik(vähemalt käib see meil kordamööda). Ma isegi ei oska midagi sellest õhtust väga kirjutada, sest midagi märkimisväärset vist ei toimunud, aga sel hommikul ärkasin ma üles umbes kell 6 põrandal nägu otsapidi Atlase peal. Ma mäletan küll, et ma öösel hakkasin seda sirvima, aga ilmselt väsisin poole pealt ära ja kustusin selle sama raamatu peale. Unesegasena läksin magamistuppa. Meie voodi on kõrgel õhus, kuhu peab redeliga ronima. Kuna ma mõtlesin, et ei taha Hedot segada, siis läksin diivani peale. Pärast tuli välja, et Hedo oli kahjuks liiga purjus olnud, et redelist üles saada ja läks hoopis lastetuppa magama:D.
Esmaspäeval oli Hedol vaba päev, siis ta asjatas siin ringi. Mina pidin tööle minema, aga sain sealt paar tundi hiljem ära, sest vaikne oli. Tulin võtsin kodust riided ja kobisime Elsiga linna. Saime oma baaris Hedoga kokku ja tsillisime seal. Mingi hetk läksid Hedo ja Els koju ja mina tsillisin oma töökaaslasega Vapianost. Vahepealne ei ole jälle väga huvitav, aga õhtu lõppes sellega, et ma oleks ühele mustanahalisele homole kallale läinud. Ma nimelt VIHKAN, kui inimesed on klienditeenindaja vastu ebaviisakad ja tema oli ikka no täielik asshole. Olime siis kell 5 hommikul kuskil kiirtoidu kohas ja siis see jobu lihtsalt nokkis selle klienditeenindaja kallal. Ma läksin nii närvi ja ütlesin talle, et Don't poop where you eat! Selle peale läks ta muidugi niiiiiiiiiii äksi täis, kui üldse võimalik. Karjus, et "I was NOT talking to you" ja viibutas sõrmega(kui te nüüd kujutate ette, kuidas seda teeb üks roosa särgiga must pede). Seejärel ütles ta mulle, et see kleit mis mul seljas on "just horrible and those shoes, CHEEZ, learn to dress yourself". Mul oli seljas oma lemmikkleit ja jalas oma lemmikjalatsid. Ma suht andsin alla ja hakkasin ära minema. Ütlesin ukse pealt talle veel, et ta on ikka täielik asshole, mille peale tema karjus " come at me, come hit me". Ja oiiiiii, ma tahtsin, juba kimasin tema poole, aga siis Delvin haaras mul käest kinni ja ütles, et "you do not want to hit a gay black guy, lawyers love that stuff". Või midagi sellist. Järgmisel hommikul ärkasin seekord mina lastevoodis. Ehk siis kolm ööd, neli magamiskohta:D. Mõtlesime Hedoga, et peaks võistluse tegema, et kes magab kõige rohkem erinevates kohtades.
Teisipäeval oli mul täiesti kindel plaan koju tulla. Võinoh, tsillisin peale tööd oma kahe musta töökaaslasega õues. Viskasin veel nalja, et kuna väljas on nii pime, siis kõigile tundub, et ma räägin iseendaga, sest teid pole näha:D. Igatahes, olin juba kodu kõrval, kui Hedo helistas ja ütles, et saab varem töölt lahti. Ja no otseloomulikult hüppasin mina kohe rongi peale ja kobisin linna. Istusime JÄLLE BAARIS(issand jumal, ma pean siit linnast ära minnes otse vismarisse vist kolima). Õhtu oli väga lõbus ja lõpetasime seekord suhteliselt igavalt Brooklynis otsejoones magama.
Kolmapäeval oli lahe päev, sest meiega liitus siin paariks päevaks viies Eesti chick Karoliine. Rääkisime talle kõikidest meie lollustest ja tema veel ütles, et "issand ma ei usu, et te sellist elu siin elate". Ma ei saa teile küll rääkida, mis sel kolmapäeval juhtus kõik, aga neljapäeva hommikul jõudsin mina koju kell 7 ja Karoliine koos Hedoga kell 9. Täiesti hull õhtu oli ja ühe hea seiga võin ikka rääkida. Nimelt jäin mina baari omanikuga peale sulgemist sinna juttu rääkima ja viskit jooma. Mingi hetk läksin ma üksi metroo peale, et sõita Brooklynisse. Ilmselgelt jäin ma metroo peal magama ja ärkasin üles selle peale, et päike paistis silma ja süda oli oi kui paha. Üpris kiirelt sain aru, et oma peatusest olen mõnuga mööda sõitnud, niisiis hüppasin kiirelt rongilt maha ja otsustasin takso võtta. Ma ütlen kohe ära, et ma olin ikka täiesti kännuämblik ja päike kõrvetas ja ropp oli olla. Ja otseloomulikult ei olnud läheduses mitte ühtegi taksot. Niisiis, purjus ja fearless astusin tee peale suvalise auto juurde ja palusin end koju viia. Härra oli vist indialane ja palus mul enda kõrvale istuda. Mingit x pidi suutsin talle ära seletada, et kus ma elan. Ma ei rääkinud temaga terve tee sõnagi juttu, sest mul oli nii paha olla. Kodu ukse ees palus ta mult mu telefoninumbrit, sest "sa tundud väga tore ja huvitav tüdruk". Kuna see telefoninumber on siin nagu uus valuuta, siis mõtlesin, et tänutäheks võin talle selle ju anda. Saate aru, et ta on mulle kaks päeva järjest kolm korda päevas helistanud. Ma muidugi pole vastu võtnud. Siis ta jätab mulle voicemaile stiilis "Hey, it's Abe again, sooo call me". Hallloooooo mees, kui loll sa oled?! Ja nüüd ma kardan kodu uksest välja minna, sest mulle tundub, et ta varsti tuleb sinna mind ootama.
Ja ma teannnnn, et ma olen ikka täielik idioot peast, et ma sellist asja tegin, sest see oleks võinud niiiiii halvasti lõppeda, aga õnneks läks kõik hästi ja teinekord olen targem.
Aga oot, tegelt ei ole ka teinekord targem, sest me tegime sama asja eile õhtul Hedoga UUESTI. Aga ma kohe-kohe jõuan sinna. Niisiis ärkasime kolmekesti Brooklynis üles ja naersime eelmise õhtu seikluste üle kenad tund aega. Magasime natuke veel ja siis otsustasime välja sööma minna. Päike sillerdas kenasti ja olek ei olnud, kuigi hea, aga leidsime kena restorani, kus hommikust süüa. Sisse astudes küsis teenindaja, et "bar on dinner?". Ma mõtlesin, et noh, breakfast tegelt, aga okei:D. Siis tsillisime Brooklynis, käisime plaadipoes, ostsime paar vinüüli(meil on kodus vinüülimängija, niii mõnna) ja Hedo ostis mulle 1 dollari eest seksikat pesu(allpool pilt) ja siis läksime jälle linna, kuna oli vaja eelmisest õhtust paar seika sirgeks rääkida. Otseloomulikult järgnes esimesele õllele shot. Ma veel ütlesin mitu korda "EI", me lähme koju". Ja Hedo tahtis ka koju minna, aga siis vaatas baarimees mulle kurjalt otsa ja ütles "It's a free shot, DRINK IT". Jaaaaa me lahkusime sealt baarist kell 4. JÄLLE! Metrooga koju sõites ütlesin Hedole, et jään magama. Ta tundus täiesti ärkvel olevat. Aga kus sa sellega, ärkasime jälle kuskil jumal teab kus ja kobisime rongi pealt maha. Naersime ja hädaldasime veel, et kael on ikka jube kange sellest metroost. Otsisime jälle taksot, kuniks meie ette sõitis selline fancy must auto, sees umbkeelne Vasja. Lubas meid siis koju viia. Nojah, ega meil valikut polnud. Istusime sisse, panime oma aadressi ta telefoni ja kimasime musta unelmaga mööda tänavaid ringi vene tümm räigelt üle peksmas. Korraks oli tunne, nagu oleks Eestis! Seejärel avastas tüüp mingi sportauto meie kõrvalt. Sellega tuli ju muidugi kohe joonele võtta. See vend oleks vähemalt kolm korda matsu pannud, mul jäi hing kinni ja silme eest oli udune(õnneks kiirused polnud suured, tegu oleks olnud lihtsalt plekimölkimisega). Koju jõudes oli nii hea olla ja selline tunne, et ei tahaks kohe mitte kunagi enam välja minna sealt turvalisest korterist.

Täna olen ma nüüd LÕPUKS New Jerseys, igatsen juba Hedot ja homme on vaba päev.Olen seda positutust kirjutanud umbes kaks tundi. Mul on veel tööl igast asju juhtunud, aga ma kirjutan sellest järgmises postituses. Homme lähen matkama ja teen vahelduseks midagi muud peale joomise.

No vaadake seda linnupojakest ja öelge, et te suudaks ta käest ära panna!!!! 
Hedoga üks öö/hommik metroos tantsisime ringi, sest vagunis oli peale meie ainult üks bombsik, kes magas.
Karoliine ja Hedoga Saksa restoranis maiustamas. Hedo tellis omale pasta, ma tellisin lõhe ja siis nokkisime üksteise taldrikutest, lõpuks vahetasime lihtsalt ära.

Pohmellinaljad on kõige lemmikumad
Lihtsalt lahe silt!

Kodutänaval jalutamas. Brooklynis on kõik nii ilus ja roheline
Kodu ees(kummitus ukse peal aitab mul õige koha üles leida)
Kenny on 18 aastat vana ja endiselt üks igavene asshole. Hommikuti tuleb meie voodisse lihtsalt selleks, et Hedot hammustada ja minu jalgade peal magada. Ja kuna ta on selline vanur, siis ta ei saa kahjuks ise voodist alla.
Hedo leidis omale poest uue seksika lehmamustriga kleidi.
Käisime Victorias secretsis shoppamas ja hedo ostis mulle uued kuumad trusparid.:D

Brooklyn bank ehk lihtsalt lahe vana maja.

Seal restoranis olid lahedad pisikesed detailid

Kodutänaval sammumas õnnelikult vinüülid näpus